ett allmänt inlägg



my tired partner in crime ♥


Tänkte skriva ett sådant där allmänt inlägg om random grejer, sällan jag gör det numera.

Sitter vid Kristoffers dator i sovrummet, Dante och jag gömmer oss litegrann för främmandet. Emil och Johannes sover över här i helgen och just nu spelar grabbarna tv-spel medan tant Sara tar ett glas vin.

Har haft jättejobbig värk och migrän sedan fredag morgon (
ja, då tar man ett glas) och har inte sovit någonting. Jag är glad att jag inte har lika konstant värk numera (eller konstant är den ju, men inte lika hemsk) men när det väl slår till så är det betydligt mycket värre.

Tidigare chattade jag med båda mina syskon, den ena på fb och den andra på msn. Att de vägrar ha samma är ju lättsamt. Greger bjöd i alla fall in till surströmming lördag den 28 augusti, det kan man ju inte tacka nej till! Har inte ens ätit det i år, Kristoffers familj har ätit det två gånger och vi har missat båda.

Vi pratade även om Elea, min kommande brorsdotter. Bara fem veckor tills hon anländer, I can't wait! Är hon lik sina syskon kommer hon vara den sötaste bebisen på jorden ♥

Jag hoppas att jag kommer få ett lika bra förhållande till henne som jag har till Michelle och Léon. Underbara barn. Med tre brorsbarn och ett framtida jobb inom barnomsorgen kommer man knappt behöva skaffa en egen kull.

Kanske satsa på mops istället?

KOMMENTARER:
Av: Sandra

Ja precis :( De försvinner mer och mer för mig..

2010-08-15 kl. 00:56:22
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Jag har gått på p-piller sen 7 år tillbaka. Samma sort. Innan jag började med dom hade jag mens i 7-8 dagar och massa värk i 4 dagar. Nu har jag mens i 4-5 dagar och värk i 2 av dem. Så det är ändå lindrigare nu jämfört med innan.

2010-08-15 kl. 15:06:42
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Men jag tycker samtidigt det känns skumt att mixtra så mycket med kroppen... Det är ju liksom naturligt för oss att ha mens. Då känns det mer att allt är som det ska... Besides. Snacka om att vara nervös för att vara gravid i början när mensen försvinner. Jag hade nog hyperventilerat sönder mig.

2010-08-15 kl. 19:28:01
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Ja i så fall är jag glad att jag är välsignad med att bra p-piller minne xD Glömmer det aldrig.

2010-08-15 kl. 19:41:32
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Jodå! Det var gott och det funkar på det stora hela med vilken form som helst :)

2010-08-16 kl. 00:06:52
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Tackar tackar! Det hoppas jag med :D

2010-08-17 kl. 00:36:40
URL: http://rockgrodan.com



Namn:
Spara till nästa gång?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback