dead inside


the wall is blueblogg.se har ju äntligen börjat med tidsinställda inlägg!
Testar det med en bild jag tog igår, om allt funkar ska detta komma upp 19:00.

rip

 

Snart är jag helt utan gerbiler, one to go :(


just nu:Idag är vi och hälsar på Kristoffers föräldrar i Sollefteå, fick kaffe och tårta när vi kom fram.

parkeringsproblem

Imorse när jag skulle åka till jobbet möttes jag av en lapp på vindrutan. Jag har fått en ny "bilgranne" - dvs person som har parkeringsplatsen bredvid min - och nu tycker denne att jag inte parkerar på rätt sätt.
"Hej! Vill ni vara snäll och parkera inom parkeringsrutan så vi kommer in."


Jag blev förvånad eftersom jag alltid står inom min ruta. Ibland står bilen till vänster om min väldigt nära inpå min parkeringsplatsplats, men det är ändå gott om plats på andra sidan;
Observera att jag är inom rutan, även om linjerna syns väldigt dåligt.

best casting ever?

 

Jag blir alltid så fascinerad när tv-serier och filmer lyckas bra med casting. I Glee-avsnittet "Grilled Cheesus" (S02E03) får man se flashbacks från Kurts barndom, där Adam Kolkin spelar en yngre version av Chris Colfer. Är det bara jag som tycker att de är vansinnigt lika?


stairway to heaven


gårdagen i bilder: däckbyteKristoffer jobbade helg så jag passade på att förbereda bilen för vintern.
Anlände till pappa kl.10. Riktigt kyligt ute, men ändå en skön dag.
Fick åka i pappas nya bil.
Pappa och Léon hjälpte mig att byta däck.
Lycklig Léon under huven.
Sopa, sopa.
Elea var trött när de kom dit...
...men efter en stund piggnade hon på sig.

photoshop onlineHar inte testat så mycket än, men många bra funktioner finns med. Om man bara vill beskära en bild och ändra lite färger/ljus så ska det nog funka bra. Perfekt om man inte har tillgång till riktiga ps.

För att kunna använda sig av sidan måste man göra en användare, men det går snabbt. Man kan då spara sina bilder online, med utrymme på 2GB, och direktlänka till sitt galleri.

photoshop.com, check it out!

life for rent
nailspale, but I like it.

Tecken på att man städar för dåligt?Prydnadsägg från påskriset bakom tv-bänken, i oktober. Mmkey.

Förövrigt gick vår dammsugare sönder mitt i städningen, och garantin har precis gått ut. Irriterande!

the Bergenhem familyJag fick hålla lilla Elea för första gången, hon började pipa när jag inte hade någon mat att bjuda på.
Från förra inlägget, systrarna Bergenhem ♥
Mor och dotter.
Stackaren var narig runt munnen! Borttaget på den första bilden, men någon måtta får det ju vara.
Michelle ville photoshoppa på mina dator, här ser ni en av fem bilder hon gjorde.Det blev en hel del pyssel, här är våra prinsesskronor ;)

Just nu:Mina favorittjejer ♥

baby saturdayImorgon ska jag äntligen åka och träffa min brorsdotter Elea för första gången! Hon föddes i måndags och bilden ovan är alldeles färsk. Hon är väldigt lik sina syskon när de var bebisar, fantastiskt att barn kan bli så söta.

Veckan har gått väldigt snabbt. Två veckor har gått av min VFU och tiden har rusat förbi. Tre veckor kvar, och det blir bara roligare.

Nu ska jag återgå till Idol, och efter det dagens avsnitt av Vampire Diaries. Ville bara visa upp sötaste tjejen, det blir antagligen massor av bilder efter jag hälsat på!

greased lightning

Ikväll har jag roat mig med att se om Grease för sisådär hundrande gången. I vanliga fall är jag allmänt allergisk mot musikaler, men Grease kan vara en av de bästa filmerna någonsin. Att 70-talets John Travolta är skitsnygg är ju ett plus i kanten.

Jobbet tar fortfarande all min energi, därför blir det lite skrivande. Tyvärr. Ibland undrar jag hur vanliga människor med vanliga jobb bär sig åt för att orka med allting. Kristoffer och jag har knappt utbytt två ord med varandra sedan min VFU började, så hur folk balanserar jobb, familj och intressen är ett mysterium. Man vänjer väl sig, antagligen - det kanske är jag som är ovanligt lat. Men när jag väl gör någonting så måste det få all min uppmärksamhet och energi.

Jag har varken fotat eller skrivit något vettigt på en vecka, jag känner mig som en junkie som inte fått sitt gift.
Har inte ens lyssnat på musik. Ingen musik på nästan två veckor, det är så att öronen blöder. Otrolig trötthet och 0% ork. Hur alla vanliga människor orkar leva sina vanliga liv förblir ett mysterium.

Evy Elea BergenhemKlockan 18:30 idag föddes mitt tredje brorsbarn, Evy Elea.
Ovan ser ni den första bilden på underverket, bror hälsar att både mamma och bebis mår bra.

F5: new bloody design
Såhär kreativ har jag varit denna söndagseftermiddag. Var less på min gamla design så nu testar jag någonting nytt. Headern förblir densamma eftersom den är ganska ny, övriga designen matchar den lite mer nu också.

Tryck F5/uppdatera webbläsare några gånger om den inte syns!

Comments? Questions?

summer with maidenI juli får jag se Iron Maiden för första gången! Det har alltid varit mer eller mindre omöjligt att få biljetter men den här gången gick det vägen.

Då får jag även äntligen åka till Göteborg! Min mamma växte upp där och har aldrig velat åka tillbaka med risk att förstöra sina barndomsminnen. 1973 var hon och pappa där senast, så varken jag eller mina syskon har fått åka dit tillsammans med dem.

Planen (haha) är att vi ska flyga dit och sedan stanna ett par dagar. Som en minisemester med familjen, cozy.


Iron Maiden Gbg 2011 blir en ny kategori, jag antar att den fylls på en hel del längre fram.

Stone Sour: Audio Secrecy

Igår upptäckte jag att Stone Sour släppt sitt tredje album. 8/9 släpptes det, men det hade jag av någon anledning missat helt.

Lyssnade igenom låtarna i halvsovande tillstånd, och var nöjd. Singeln var i vanlig ordning smörig, but it's growing on me.

 


Audio Secrecy
Mission Statement
Digital (Did You Tell)
Say You'll Haunt Me
Dying
Let's Be Honest
Unfinished
Hesitate
Nylon 6/6
Miracles
Pieces
The Bitter End
Imperfect
Threadbare