Idag har vi utforskat balkongenIdag har Dita fått vara på balkongen en stund, under uppsikt (och fotografering) såklart. Vi bor på tredje våningen och vill inte att någon katt ska hoppa ut. Vi har ett kattnät som vi köpte när vi flyttade hit, men eftersom Dante alltid varit så duktig på att inte hoppa upp på räcket har vi aldrig satt upp det. Får se hur det går med lilla damen, vore lättsamt om de kunde vara där ute själva på sommaren.

I övrigt går det bra för Dita. Dante och hon är inte kompisar, men de morrar inte längre heller. Hon går på lådan och äter duktigt, på natten sover hon med oss i sängen. Hon har (såklart) inte lärt sig att hon inte får vara på borden osv ännu, men vi fyar och lyfter ner henne när hon gör "fel". Dante är väluppfostrad och blir alldeles chockad när Dita rusar upp på köksbordet eller går in i badrummet. Stackarn skäms jättemycket när jag säger till Dita, men hon lallar bara på, haha. Det är svårt att säga till små dunbollar, men det gäller att ha regler på en gång. Förhoppningsvis tar hon efter storebror när hon blir lite större! (ja, de är biologiska syskon, det är inte bara "åh, katterna är mina barn"-catladyn som talar :P)

Ditas nya favoritställeKatterna får inte vara på matbordet, men Dita tyckte inte att det här räknades...

Just nu:Uppfostrad VS ouppfostrad katt

Första dygnet med DitaIgår hämtade vi äntligen hem Dita! Vi åkte till Sollefteå tidigt på förmiddagen, men det stoppade inte värmen. 30°c i skuggan, gassande sol och bil utan air condition. Härligt.

När vi kom fram fick vi jordgubbar med glass av svärföräldrarna, vilket underlättade lite grann. Jag lyckades (ja, det är ju inte särskilt svårt med min hy) bli solbränd och idag har jag ont i hela kroppen. Vi åkte till sommarstugan en sväng och fick grillat till middag innan det var dags att åka hem med lillkissen.

Dita har ju träffat oss förut och var gosig som vanligt. Hon kröp in i transportburen direkt, pep lite grann i bilen men efter en stund blev hon lugn och sov resten av vägen hem.

När vi kom hem stängde Kristoffer och Dante in sig i sovrummet ett tag så Dita fick utforska ifred. Hon nosade på allt och jag visade henne kattlådan och matskålarna.

Mötet med Dante gick ganska bra, det blev i alla fall inte slagsmål. Dante morrade och Dita burrade upp sig stor som en basketboll. De morrade, nosade och blängde på varandra om vart annat hela kvällen, idag går det lite bättre. Dante har tvättat Dita och även om de inte direkt klänger på varandra så kommer de bättre överens.

På natten sov Dita på mitt bröst och kurrade som en liten duva. Hon vaknade några gånger för att busa men somnade om igen. Idag har hon ätit, druckit och gått på lådan själv. Även hittat sin favoritplats, i porslinsskålen på matbordet (bilder på det kommer upp här senare)!

Katterna är fortfarande lite kyliga mot varandra men det går bättre och bättre. Dita är inte rädd längre och Dante är inte lika sur. Just nu ligger de och plirar mot varandra, Dante i fåtöljen och Dita i skålen ♥

El grill in action (särskrivning intended)

Elgrillen jag fick av svärföräldrarna funkar bra! Fördel att man även kan använda den inne, om det är allt för hett på balkongen. Vi har inte testat kött än, men jag inbillar mig i alla fall att hamburgare blir hundra gånger godare på grill än i stekpannan!

Min 22-årsdagI år kunde vi fira min födelsedag på rätta dagen, det händer inte ofta! Min famij kom och uppvaktade i hettan. Tyvärr har jag inte tagit kort på presenterna, men jag fick;
♥ Träningsskor av pappa.
♥ En väska av Fredde, som jag ska ha när vi åker till Göteborg i sommar.
♥ En Taikaskål av Greger och Malin, matchar kopparna jag har.

Trots en mindre ålderskris var det en härlig födelsedag, tack till alla som uppvaktade!

6 år tillsammans med mannenpaparazzi-bild från maj i år

Idag är det 6 år sedan Kristoffer och jag träffades för första gången! Vi träffades på min 16-årsdag, tänk vad liten man var. Fast det tyckte man inte då förstås. På måndag firar vi 5-årig förlovningsdag, och nästa år kanske det blir bröllop! Jag är så lycklig varje dag jag får tillbringa med dig, du är mitt allt ♥

Kalas med familjen HanssonDet blev lyckad bakning! Vår ugn är ojämn, men den här gången blev det bra.Dante checkar presenterna

Idag kom Kristoffers föräldrar och farmor hit på kalas. Jag fyller 22 på lördag men vi firade idag. Eftersom jag inte tycker om tårta blev det hembakad cheesecake och kakor istället, gott. I present fick jag en elgrill till balkongen samt grillredskap. På lördag ska vi ha kalas för min familj, trevlig vecka!