Nödlösning: sladdarna är i säkerhetSom ni kanske vet gillar Dante att bita sönder sladdar. Vi har haft allt som har med internet att göra i en enda hög i hallen, och det är såklart ett lockande byte.

Jag har länge försökt hitta någon typ av möbel som vi kan ha grejerna i, men så fort jag hittat något vettigt har det varit slutsålt. Som nödlösning hällde jag ner allting i en flyttlåda, så bara en ström- och nätverkssladd tittar ut genom ett hål (handtaget på lådan).

Det är ju inte direkt snyggt att ha en flyttlåda i hallen, jag vill hitta något snyggare och mer permanent. Men just nu är i alla fall sladdarna i säkerhet, även om det är väldigt roligt att bita på kartong också...

Inte så snyggt, men det funkar för nu.

KOMMENTARER:
Av: Cicci

Hellre än låda i hallen än ett uppätet ormbo av sladdar kanske ;)

2011-05-18 kl. 20:19:53
URL: http://frusenskog.bloggplatsen.se
Av: Cicci

sv: Eller hur!? Vill inte heller flytta, haha! Tur vi flyttade till en stor fin trea så man trivs iaf och får bra med utrymme =)Man löser sina stora utgifter så smidigt man kan :p

2011-05-18 kl. 21:05:54
URL: http://frusenskog.bloggplatsen.se
Av: joanna- att leva med Aspergers syndromTänkte bara tipsa om att just nu pågår en dagens blogg tävling på min blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika besökare dagen, så passa på att gå in och anmäl dig:)

2011-05-19 kl. 19:57:21
URL: http://domkallarmighannes.com
Av: Sandra

Ingen dålig lösning ändå!

2011-05-19 kl. 23:43:16
URL: http://rockgrodan.comNamn:
Spara till nästa gång?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback