Energirik kost?Kristoffers assiett efter fikastunden, hur batterierna kom in i bilden vet jag inte.
Observera min stalker i bakgrunden...

UtekattI springan kan man se grannens hundar när de är ute, vansinnigt spännande.

Idag var det premiär på balkongen. För Dante i alla fall, jag var alldeles för frusen. Förkylningen håller i sig, nu har det gått över till ett bestående feber/frossa-tillstånd. Fryser, är illamående och konstant utmattad. Orkar bara vara uppe någon halvtimme åt gången och lägger mig runt åtta-nio på kvällen. Tur att man är arbetslös så man har råd att vara hemma -positiv-.

Kvällssol


svartvita panoramabarnKlicka på bilden för att se den större!

När Elea föddes bad Greger och Malin mig att göra en tavla med alla tre barnen. Gjorde precis bilden ovan, då jag inte fotograferat Elea förrän nu i lördags (bilderna på Michelle och Léon är från oktober 2010).

Lade ut den på Facebook nyss och Malin verkar nöjd! De ska ha den som canvastavla ovanför soffan i vardagsrummet, blir säkert snyggt.

Vad tycks? Barnen är ju sötast ever, men kommentera gärna mina färdigheter :)

så var buren tom...Efter ett långt gerbil-liv på fyra år var det dags för Alice att gå vidare.
Vi bar ner buren till förrådet, det känns tomt utan den. Till och med Dante går runt och söker, han saknar väl att titta på sina små kompisar genom glaset. Jag ska nog inte skaffa några fler smådjur nu, får se om buren får stå kvar i källaren eller om den ska säljas. Det blev som sagt tomt i hörnet, men nu behöver i alla fall inte Dante kriga om uppmärksamheten...

Léons 4-årskalas

I tisdags fyllde Léon 4 år, idag åkte jag till Sundsvall för hans kalas. Det var trevligt som vanligt, barnen var på bra humör och jag hann prata mycket med mina kära familjemedlemmar. Bilderna får tala för sig själva;Léon 4 år