Recension: Big Stan

 

 

Regi: Rob Schnider, 2007

 

I rollerna: Rob Schnider, David Carradine, Jennifer Morrison, Richard Kind, Henry Gibson, Jackson Rathbone mfl.

 

Handling: Stan (Schnider) är en fastighetsmäklare som blåser allt och alla. Till slut blir han polisanmäld och döms till minst 3 års fängelse. Eftersom han inte anses farlig för samhället får han dock sex månader på sig att ordna upp sina affärer, innan han måste avtjäna sitt straff.


Stan är en liten snäll kille, och har inte en chans att klara sig bland mördare och våldtäktsmän. Han har nu ett halvår på sig att lära sig självförsvar, och han har "The Master" (Carradine) till hjälp!



 

 

Jag såg trailern till Big Stan på Youtube förra veckan. Eller reklam för dvdn rättare sagt, eftersom filmen är från 2007. Verkade sådär lagom komisk, lite slapstick och perversa skämt. Helt i min smak.

 

Big Stan får 3/5. Den var rolig, helt klart sevärd - men nog inget jag skulle se om. Rob Schnider är alltid bra, och det här var inget undantag.

 

Som vanligt satt jag och väntade på att Adam Sandler skulle dyka upp, Schnider och Sandler ar ju för vana att vara med i varandras filmer - men han var faktiskt inte med! Måste ju vara första gången.

 

Big Stan kan förövrigt jämföras med Sandlers The Longest Yard, som också utspelar sig i fängelset. Några skådisar återkom till och med, men Big Stan var faktiskt bättre.

 

Gillar man Twilight-filmerna så kan man dregla över Jackson Rathbone (Jasper Cullen) som var riktigt söt.

 

Lättsam lördagsfilm, se den!

 

 


KOMMENTARER:



Namn:
Spara till nästa gång?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback