Torsdag

God kväll.

Blev aldrig att jag skrev igår. Hade föreläsning till kl17, om läs- och skrivsvårigheter. Faktiskt intressant, föreläsaren tog upp programledaren Peter Jihde som exempel på personer med talfel. Roande.


På kvällen såg Kristoffer och jag filmen Vuxna Människor. Jag hade inte sett den innan och den var över förväntan!


Imorgon ska jag hälsa på i skolan där jag ska göra praktik kommande fem veckor! Ska dit kl9.30 och träffa läraren och barnen. Ska bli trevligt.

Vi åkte dit idag för att kolla var det låg alls, helt oförklarliga vägar. Hittade efter många om och men, och imorgon bitti hittar jag förhoppningsvis på första försöket.

Efter skolbesöket ska vi ner på stan. Jag ska hämta ut mina linser och ska vi titta på en födelsedagspresent till Léon. Får se om vi hittar någonting vettigt.




Jag har fått en följare på Twitter, någon jag inte alls vet vem det är! Läs minibloggen/FB-uppdateringarna där om du är intresserad; http://twitter.com/bergenhem


Nu ska jag snart lägga mig så jag orkar upp imorgon! Kanske blir ett avsnitt av One Tree Hill först, får se.

Good Night.

KOMMENTARER:
Av: Sandra

Lust att rösta på mig i veckans blogg hos Denise? :D Inte ofta som jag blir utvald i såna här sammanhang! Länk: http://knoddenojag.blogg.se/2010/february/10-finalister-ar-dragna-i-veckansblogg.html

2010-02-19 kl. 23:17:47
URL: http://rockgrodan.com



Namn:
Spara till nästa gång?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback