Trailer: Pirates of the Caribbean - On Stranger TidesHär om dagen släppte Disney trailern för nya Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides. Om jag ska vara ärlig så tycker jag bara den första filmen är riktigt bra. När jag såg den senaste (At World's End) så somnade jag till och med.

I den fjärde filmen är varken Orlando Bloom eller Keira Knightley med, nya pirater blir istället Penélope Cruz och Keith Richards. Min tonårsförälskelse á la 2003 gällande Orlando är numera över (Legolas är en annan femma) och Johnny Depp förblir stjärnan i Pirates-filmerna.

Trailern verkar i alla fall spännande, hoppas man slipper bli besviken!

KOMMENTARER:
Av: Sandra

Verkar helbra!

2010-12-15 kl. 18:22:08
URL: http://rockgrodan.com
Av: Cicci

Oj va mycket jag har missat att läsa nu när jag har varit utan internet! Men helt klart värt att lägga tid på att läsa ikapp i din blogg! :D

Du får berätta sen hur det går i tävlingen årets lussekatt =)

Allt bra med dig?

2010-12-15 kl. 18:48:21
URL: http://frusenskog.bloggplatsen.se
Av: Cicci

sv: Aha, du får gärna berätta när du kollat med din svärmor hur det gick =)

Ja ajaj, inte kul att ha ont i ryggen.

Skönt att ha allt klart innan jul, själv har jag hur mycket som helst kvar.

Jodå det är upp och ner med mig. Försenad lön, inga julklappar är inhandlade p.g.a detta, pendlar med tåg till mitt jobb och stiger därför upp 04.15 varje morgon, ont överallt och tror att jag håller på att bli sjuk. Men längtar till helgen då jag och pojken firar ett halvår tillsammans =)

2010-12-16 kl. 17:45:50
URL: http://frusenskog.bloggplatsen.se
Av: simone

Underbart med fortsättning, men ska skådisar bytas ut kan filmen lika gå och lägga sig direkt, allt för pengar på en säljande story istället för att börja på ny kula :/

2010-12-18 kl. 13:15:53
URL: http://fattybom.seNamn:
Spara till nästa gång?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback