Vårsol på balkongen


Jag jobbar på mitt ps-beroende, att inte redigera exakt varje bild om det inte behövs. Dessa är orörda, förutom mitt namn i höger hörn.

Såhär soligt var det här om dagen. Idag är det däremot mulet och grått. Det märks att våren är på väg, solen är uppe allt längre på dagen och blåst och regn har tagit bort en hel del snö.

Jag dammsög balkongen sist jag städade, dels för att den var full av löv och smuts efter vintern, dels för att jag precis borstat av Dante vinterpälsen. Det är fantastiskt hur en korthårig innekatt kan fälla så mycket!

Tycker ni att det är trist med bilder på Dante i varje inlägg? Jag är allmänt dålig på att blogga nu, och det blir inte så mycket annat att skriva om och ta kort på när kissen och jag är hemma ensamma på dagarna.

Något jag inte skrivit om här är att jag tingade en kattunge förra veckan. Äntligen hittade jag en röd kisse, som skulle bli leveransklar i början av juli. Dessvärre fick jag veta bara några dagar senare att just den ungen dött. Det kändes sorgligt trots att den var nyfödd, jag hade sett den på bild och var så inne på att den skulle bli min.

Nu är jag på jakt efter en annan röd kisse, för se hur det går. Dante blir 3 år i juli, en bra ålder att skaffa katt nummer två. Om jag av ett mirakel skulle få jobb framöver så vill jag att han ska ha sällskap på dagarna. En svart och en röd katt har jag alltid velat ha. Dante och Dexter. Eller Darla om det skulle råka bli en flicka.

KOMMENTARER:
Av: Sandra

Hoppas det går bra med din kattjakt! :) Vi längtar efter våra gerbiler nu kan jag säga! Beställde ju ett par och så.. hoppas uppfödaren ringer vid utlovad tid.Idag kunde vi minsann snacka om vårsol i Borås innan vi åkte hem! Vi traskade bort till ett skitfint café och tog en morgonfika på uteserveringen. Ingen snö, knappt någon vind, 19 grader i solen (!) och typ 13-14 i skuggan. Snacka om att man blev glad! :D

2011-04-10 kl. 20:46:24
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Har aldrig vågat handla något på E-bay, tycker det verkar så krångligt med saker som ska till Sverige (har hört om så mycket polare som fått problem med saker de köpt) och framför allt det här med Payson och såna där tjänster..

2011-04-11 kl. 09:24:12
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Nej har aldrig använt Paypal/Payson innan. Fick ju tillbaka mitt Traderakonto ganska nyss så jag har inte brytt mig om att skaffa det heller, har bara köpt 2 saker. Innan kontot spärrades hann jag bara köpa 1 sak så jag har inte varit jätteaktiv där heller.Det hänger lite tyg i grenen ja. Jag går på typ L i vanliga fall, och provade den. Men den hängde och var jättestor. Så de i kassan sa att man ska 1-2 storlekar mindre i det där för att de ska sitta bättre. Så jag fick köpa en S! Den hänger bara lite, var värre när jag hade L eller M.

2011-04-12 kl. 11:57:07
URL: http://rockgrodan.com
Av: MedinaStyle

aww så söt:D

2011-04-12 kl. 14:35:01
URL: http://medinastyle.blogg.se/
Av: Cicci

Vilka härliga bilder! :D Satt också på balkongen och njöt av solen och värmen i lördags.

2011-04-12 kl. 18:54:32
URL: http://frusenskog.bloggplatsen.se
Av: Sandra

Jo jag kände det att folk verkar gilla att se vad jag hittat på och jag har inte orkat ta mig i kragen med bilderna förrän idag. Tänkte gjort det igår men då var jag på stan i 5 timmar (!) och njöt av solen.

2011-04-12 kl. 21:54:29
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Ja, hur såg den från ELF ut nu igen? Bloggade inte du om den? Finns det länk? Frågetecken frågetecken frågetecken??? :p

2011-04-12 kl. 22:11:50
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Ajemen, den är kvar! Har gått med den i snart 10 timmar.

2011-04-13 kl. 18:15:19
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Med primer under. Sminkar mig aldrig utan det längre, tycker det inte fäster så bra alls utan. Fattar inte hur jag kunde klara mig utan så länge?! Började med det typ i höstas.

2011-04-13 kl. 18:32:29
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Kanske borde skrivit att jag använde det?!

2011-04-13 kl. 18:34:22
URL: http://rockgrodan.com
Av: Sandra

Awesome! Hoppas du märker nån skillnad på sminkanvändandet :)

2011-04-13 kl. 18:55:33
URL: http://rockgrodan.comNamn:
Spara till nästa gång?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback